banners-facebook-events-2016-beleef-de“Wij openen onze deuren met de Cacaosafari! Kom kijken en ontdek wat er wordt gemaakt in de grote cacao-industrie. Op 30 september -exclusief voor I-FIKZ- gaan de deuren open van het Koninklijke Duyvis Wiener Experience Lab. Hiervoor werken wij samen met het Weekend van de Wetenschap.

Je kunt mee op deze expeditie door je aan te melden via e-mail: info@ifikz.nl 
Er zijn drie rondleidingen van 1 uur:
– 30 september om 13:30
– 30 september om 14:30
– 30 september om 15:30

*De rondleidingen zijn gratis, maar aanmelding vooraf is noodzakelijk! Het aantal deelnemers is beperkt dus inschrijving gaat op volgorde van aanmelding. Aanmelden kan alléén door een mail te sturen aan info@ifikz.nl o.v.v. rondleiding Duyvis-Wiener, het aantal personen (maximaal 2 per aanmelding) en tijdstip. Uw aanmelding is pas definitief als u daarvan bericht heeft ontvangen via de mail!Samen met 200 andere deelnemers in Nederland, zorgt I-fIKZ dat deuren open gaan van bijzondere plekken en bedrijven. In Zaanstad zorgt I-FIKZ dat je achter de schermen kunt kijken van de laboratoria van de cacao-industrie. Het landelijke Weekend van de Wetenschap wordt georganiseerd door NEMO en gesteund door het Ministerie van OC&W.

weekend-van-de-wetenschap_bannerWe stimuleren bezoekers ook om hun ervaring te delen. foto met een hashtag #WvdW en #IFIKZ kunnen geplaatst worden op social media van I-FIKZ en Weekend van de Wetenschap. Dan kun je uitwisselen met andere bezoekers en deelnemers!  De organisaties die meedoen zijn te herkennen aan het WvdW geveldbord of aan de WvdWposters.