Na veel wikken en wegen kunnen we dan eindelijk aankondigen dat het programma van de Tour de Zaan nu echt rond is! Zondag 20 oktober zullen er bijna 15 optredens, verspreid over verschillende locaties tijdens de Tour de Zaan, de Zaanstreek groen doen kleuren.

Langs de Zaan gaan we menig historisch gebouw af met de bomvolle programmering. Van Wormerveer tot aan Zaandam zijn optredens met muziek, dans en theater, maar ook lezingen, workshops, cabaret en een volwaardige modeshow. 

De activiteiten en optredens zijn verspreid over een hoop historische industriƫle panden, waaronder de Verskade, de Pette & Boon fabriek en de Bullekerk. Met een ticket voor de Tour de Zaan kun je jouw eigen planning maken om zo jouw favoriete onderdelen te kunnen bezoeken.

Klik op de knop hieronder om het complete programma te zien. Het bijbehorende tijdschema van de Tour de Zaan wordt binnenkort bekend gemaakt, zodat je precies weet waar jij zondag 20 oktober naartoe gaat!

Klik hier om het tijdschema te downloaden