Fietsarrangement Cacaoroute
twitter banner cacaomaandOktober is Cacaomaand bij I-FIKZ, het Zaanse Festival Industrie Cultuur. Kom dan fietsen in de Zaanstreek en beleef de wondere wereld van cacao.

Op de Zaanse Schans, een kwartiertje lopen van het station Koog Zaandijk, staat een fiets voor je klaar bij Zaanse Schans Bike Rent (naast molen De Gekroonde Poelenburg). Hier ontvang je de routekaart en start je de Cacaoroute. Natuurlijk niet voordat je bij buurvrouw CacaoLab zelf een kop heerlijke verse chocolademelk hebt gemaakt.

Een perfecte start voor een fietstocht langs de Zaan met zijn vele oude, monumentale én nieuwe fabrieken van de cacaoverwerkende industrie. De hele fietstocht duurt ongeveer twee uur, alleen het noordelijke deel een uur. De fietsen zijn beschikbaar voor een ochtend of middag en kunnen in de periode van 1 t/m 30 oktober elke dag in de week worden opgehaald tussen 10.00 en 11.00 en tussen 13.00 en 15.00 uur. Het fietsarrangement kost € 12,00 per persoon.

<  terug naar de Cacaomaand