VersKade

In de VersKade, de voormalige Verkade Fabriek, draait het om eten, drinken, proeven en beleven. Theatermaker Majanka Fröhlich en FluXus brengen hier gezamenlijk het verhaal van De Saense Chocoladefabriek in reprise. Een superleuke mini-musical, geschikt voor jong en oud. Tussen 13.00 uur en 17.00 uur kan er naar de  live muziek van de Zaanse band  Latin Moves geluisterd worden en de Zaanse fanfarepunkcollectief De Kift (akoestisch) sluit de IFIKZ Zaanse Fabrieksdag af! Vol tomeloze energie en met de nodige chaos maken zij er een typisch Zaans feestje van.

Programma

Saense Chocoladefabriek 
De mini-musical de Saense Chocoladefabriek is gebaseerd op het bekende verhaal van Roald Dahl: Charlie and the Chocolate Factory. Theatermaker Majanka Fröhlich heeft deze uitvoering een Zaanse twist gegeven.  De mini-musical wordt uitgevoerd door een grote groep musicalleerlingen die lessen volgen bij FluXus in de leeftijd van 6 tot 60 jaar oud. 

Bekende nummers ‘Pure Imagination’ en de ‘Candy man’ krijgen in deze voorstelling een ‘Zaans sausje’. Entertainment ten top! 
 

Speeltijden 
Zondag 28 oktober 
Ieder heel uur start er een route.
11.00 uur – 12.00 uur 
12.00 uur – 13.00 uur
13.00 uur –  14.00 uur 
14.00 uur – 15.00 uur 
15.00 uur – 16.00 uur 

Kosten: gratis  

Afsluiter: De Kift (akoestisch)

Hoe sluiten we de Zaanse Fabrieksdag af? Juist. Met het Zaanse fanfarepunkcollectief De Kift. De Kift is een energieke, theatrale fanfare-punkband met een sterke hang naar theater en literatuur. Ze blazen hoe dan ook het dak van de Zaanse VersKade af. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Meer info: www.dekift.nl

Tijd
Zondag 28 oktober
16.00 uur – 17.00 uur

Kosten: gratis

Locatie De VersKade : Westzijde 174a, 1506 EK Zaandam  

Belangrijk:  
In verband met werkzaamheden aan de Westzijde is met ingang van 11 september 2018 de toegang vanaf de Vincent van Goghweg afgesloten. Volg de omleidingsborden via de Stationsstraat. Voor meer informatie www.zaanstad.nl , zoek op zoekterm Westzijde. 

 

Sluit Menu