Extra voorstelling toegevoegd op zaterdagmiddag 10 oktober om 16.00.

Theatervoorstelling Don Qu

9 en 10 Oktober 2020

Don Qu

Dit jaar heeft IFIKZ wederom samen met Theatermijn een theatervoorstelling ontwikkeld die op een verrassende manier verhaalt over de industriële geschiedenis van de streek. Waar vorig jaar de bijnamen van de zeven dorpskernen in de streek het onderwerp waren, is dat deze keer de industriële vooruitgang en de menselijke strijd daartegen.

Het verhaal
Don Qu is de hoofdpersoon in een vrolijke vertelling over vernieuwing en vooruitgang. De nukkige strijder vecht dapper tegen de draken en monsters van de industrialisatie. Gelukkig zijn de buren Sancho en Dorothea in de buurt om Don Qu te behoeden voor ál te dwaze fantasieën. Hoewel, dwaas? Don Qu wordt veelal voor dwaas versleten, maar is dat altijd terecht? Vechten we niet allemaal een keertje tegen windmolens? Raakt niet iedereen een tikkeltje van slag van veranderingen? Zijn we niet allemaal een beetje bang voor die zogenaamde vooruitgang? Zit Don Qu niet een klein beetje in ons allemaal? Hoe zit het trouwens met uw change management? Bent ú klaar voor veranderingen?

Tekst en regie: Rick Dros
Spel: Lars Belleman, Emma Hoogland en Rick Nanne.
Vormgeving: Teun Vrolijk

De voorstelling zal plaatsvinden op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober in de avond. Aanvangstijden op beide avonden zijn 19.15 en 21.00 uur. De voorstelling duurt 1 uur.

Wil je na afloop nog een drankje doen bij Verrassing aan de Zaan dan is dat uiteraard mogelijk, vooraf reserveren is verplicht. Dit kan via de website https://verrassingaandezaan.nl/contact/ of telefonisch via 075 617 6481. Verrassing aan de Zaan (Westzijde 82, Zaandam)

 

Coronamaatregelen

Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Om dit te kunnen waarborgen hebben wij een aantal maatregelen genomen. We vragen je om je contactgegevens in te vullen bij het kopen van een ticket. Deze gegevens worden gebruikt ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting.

Voor toegang tot de voorstelling zullen wij je een aantal gezondheidscontrolevragen stellen m.b.t. het Coronavirus (COVID-19). Mocht je niet aan de benodigde antwoorden kunnen voldoen, dan kunnen wij je, om veiligheidsredenen, helaas geen toegang verlenen tot de voorstelling. Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM. Kosten worden niet geretourneerd. Mocht je (of je huisgenoot) klachten hebben als verkoudheid, hoesten, koorts, keelpijn of positief getest zijn op het Coronavirus, blijf dan thuis.

We hanteren op de evenementenlocaties de geldende 1,5 meter afstand, schoonmaak en hygiëne maatregelen. Op beide locaties zit je met maximaal twee personen naast elkaar of zit je alleen. Om de verkeersstromen rond in- en uitgang en sanitaire voorzieningen goed van elkaar te scheiden is het maximaal aantal personen per locatie aangepast naar de RIVM richtlijnen. Daarnaast vragen we je de volgroutes te volgen zoals aangegeven. Uiteraard is het belangrijk om je altijd aan de algemene regels van het RIVM te houden en te luisteren naar de instructies van onze medewerkers.