Theatervoorstelling: MEEL

Voorstelling MEEL wordt verplaatst

Wij hebben deze week vernomen dat wij voor de locatie niet de juiste gebruikersvergunningen hebben, waardoor wij slechts met een zeer beperkte capaciteit door zouden kunnen gaan. Ruim 60% van ons publiek teleurstellen was voor ons geen optie en daarom hebben we gekozen om de voorstelling MEEL te verplaatsen in tijd en locatie. Zo kunnen wij samen op een later tijdstip alsnog genieten van deze mooie voorstelling. Wij vinden het echt heel vervelend om dit op zo’n korte termijn nog te moeten laten weten. Alle betrokkenen stonden  in de startblokken om jullie een unieke theaterervaring voor te schotelen. Dit is voor iedereen een teleurstelling.

Wij hebben alle kaartkopers hierover uitgebreid geïnformeerd via het opgegeven
e-mailadres en de website.

Wij streven naar een latere datum voor deze voorstelling, hierover wordt u als kaartkoper via de mail en www.ifikz.nl verder op de hoogte gehouden.

ifikz-theater-meel

De fabrieksfluit is in de verre omtrek te horen. Een stroom van werkvolk beweegt zich richting fabriekspoort en werknemers klokken een voor een in.

De oudere werknemers werken er al jaren en weten precies wat ze moeten doen. De automatismen van hun werkzaamheden zijn zo ingesleten dat het lijkt alsof ze vergroeid zijn met hun machines en werktuigen.
De fabriek is voor hen geen werkplek, maar een thuis. Dat is fijn, knus, gezellig, veilig en vertrouwd.

Een onverwachte verstoring laat alles even stilstaan. De machines haperen en de werktuigen lijken hun vaste plekken niet meer te hebben.
Wie is dat meisje?
Dat zij anders is, is duidelijk.
Maar wat komt zij doen?
Is zij alleen of walsen er volgelingen in haar kielzog mee?
In het zicht van de nieuwe tijd begint de vertrouwde fabriek te haperen en staan de vaste rituelen te wankelen.

MEEL is een woordloze bewegingstheatervoorstelling, geregisseerd door Theatermijn, met twaalf acteurs waarin je als publiek wordt ondergedompeld in licht, geluid, muziek en beweging.
Klok in en maak het mee!