IFIKZ 2019: Smaakmakend!

In 2019 is ons thema Smaakmakend! Met dit thema focussen we op de veelzijdige wereld van de Zaanse voedselindustrie en de bijzondere mensen die hier werken en wonen.  De Zaan speelt van oudsher een onmisbare – maar vaak onzichtbare – rol in het voeden van Nederland.

Tijdens IFIKZ 2019 staat de Zaanstreek in het teken van kunst, cultuur, theater, muziek, verhalen, lezingen, allemaal passend binnen het thema Smaakmakend. Tijdens het IFIKZ 2019 weekend kun je op een bijzondere manier kennis maken met die eigengereide Zaanstreek!

Met deze editie van IFIKZ brengen we een met zorg samengesteld programma. Persoonlijke en  spannende verhalen, intieme voorstellingen en verrassende activiteiten die samenhangen met Zaans bekendste food-product cacao, maar ook foodinnovatie, scheepsbeschuiten, meelmolens en de lokale ambachtelijke producten die volop aanwezig zijn. Alles even smakelijk bereid door betrokken smaakmakers!

Wie zijn de mensen die dagelijks hun handen uit de mouwen steken om Nederland en Europa te voorzien van de heerlijkste producten?

Bezoekt u IFIKZ dan kunt u tijdens tal van evenementen op uiteenlopende locaties genieten van optredens, voorstellingen, presentaties of vaartochten, waarbij u het rijke Zaanse verleden, heden en toekomst kunt voelen en ervaren.

Sluit Menu