Programma 2021

Ook tijdens de herfst van 2021 kunnen we jullie gelukkig gewoon weer een interessant en veelzijdig programma presenteren waarmee we de industriecultuur van de Zaanstreek in de spotlights zetten. Ja, zelfs in de wetenschap dat we vastzitten aan een maximum aantal bezoekers per voorstelling. We zoeken namelijk de openbare ruimte op en hebben gekozen voor ruime binnen-locaties voor onze overdekte activiteiten waar we het aanwezige publiek goed kunnen ‘managen’. Dat maakt IFIKZ 2021 weer corona-proof!

Onze drie hoofdactiviteiten dit jaar zijn: De theatervoorstelling “Meel” (op locatie in de oude meelfabriek De Vlijt!), het filmfestival “Industrie en Samenleving” (in de Stoomhal te Wormer) en de Buitenexpositie (fotografie): Gezichten van de Zaanse Industrie. Over deze drie activiteiten kun je nu al wat meer lezen op onze website.
Het moet al met al gek lopen wil je ons het derde weekend van oktober niet tegen gaan komen. De buitenexpo is uiteraard gratis te bezoeken en voor het filmfestival en de theatervoorstelling zijn kaarten vanaf begin september online te bestellen.

Wij kijken er ontzettend naar uit en we hopen jullie allemaal te zien
in het weekend van 15-17 oktober!

.

voor de voorstelling
voor het filmfestival