Programma 2020

Ook tijdens de herfst van 2020 kunnen we gelukkig gewoon weer een interessant en veelzijdig programma presenteren waarmee we de industriecultuur van de Zaanstreek in de spotlights zetten.

Ja, zelfs in de wetenschap dat we vastzitten aan een maximum aantal bezoekers per voorstelling en leven in een wereld waarin de 1,5 meter afstand tijdelijk de norm is. We zoeken namelijk de openbare ruimte op en hebben gekozen voor ruime binnen-locaties voor onze overdekte activiteiten waar we het aanwezige publiek goed kunnen ‘managen’.IFIKZ 2020 is corona-proof!

Onze drie hoofdactiviteiten dit jaar zijn: een theatervoorstelling over een Zaanse Theatervoorstelling Don Qu, een filmfestival over de Zaanse Industrie en een Buitenexpositie (fotografie): Iconen van de Zaanse Industrie. Over deze drie activiteiten kun je nu al wat meer lezen op onze website. Het moet al met al gek lopen wil je ons het tweede weekend van oktober niet tegen gaan komen. De buitenexpo is uiteraard gratis te bezoeken en voor het filmfestival en de theatervoorstelling zijn kaarten vanaf begin september online te bestellen.

Wij kijken er ontzettend naar uit en we hopen jullie allemaal te zien
in het weekend van 9-11 oktober!

.

poster Don Qu
Lees meer over deze voorstelling
voor de voorstelling Don Qu
poster filmfestival
Lees meer over het filmfestival
voor voor het filmfestival
Buitenexpositie
Lees meer over de buitenexpositie