Festivalhart Lokatie + Foodmarket

afb Verskade

Kom het proeven, voelen en ruiken!

Op de historische locatie van de Verkadefabriek treft u ons levendig festivalhart voor een totaalbeleving van de Industriecultuur, in woord , beeld , performance, sfeer en smaak. Gedurende drie dagen staat dit unieke complex, gelegen aan de Zaan, volledig in het teken van IFIKZ. Alles komt samen in een setting die de smaakpapillen kietelt, kom het proeven, ruiken, doen!

In samenwerking met het Weekend van de Wetenschap programmeren we een gratis toegankelijk programma rondom foodtechnologie en de toekomst van voedsel. De maakindustrie in beeld, en in het bijzonder het maakproces van Cacao. Videoreportages van bekende en onbekende Zaankanters die de smaakmakers zijn in de foodindustrie. De ondernemers van de VersKade presenteren hun lekkernijen. Waag je aan een IFIKZ dinerplankje met smaakmakende gerechten uit de regio.

Het Festivalhart is vrij toegankelijk.De Verkadefabriek is bij uitstek de perfecte locatie met een uitnodigend binnenplein, omringd door ruimtes met verschillende publieke functies. Het is de plek waar alle programmaonderdelen starten en eindigen. Het is ook de plek om last-minute tickets te halen voor andere programmaonderdelen of meer informatie te krijgen over het festivals en de verschillende routes.  

 

Blijf op de hoogte!

Wil je niets missen en van het laatste nieuws op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in voor de IFIKZ Nieuwsbrief

Sluit Menu