Bezoekersinformatie

Tickets

Je hebt een ticket nodig voor het bezoek aan de theatervoorstelling en het filmfestival. De Buitenexpositie: Smaakmakers aan de Zaan is gratis te bezoeken. Het e-ticket kun je boeken via de site op desbetreffende pagina van het programmaonderdeel. Getoonde prijzen zijn exclusief eventuele betaalkosten (€0.79 per iDeal transactie en 4.9% per transactie voor overige betaalmethoden) en exclusief kosten van ticketgarantie (per transactie) indien van toepassing. Deze worden later in het bestelproces toegevoegd.

Het e-ticket is jouw toegangsbewijs voor de door jou geboekte voorstelling. De datum en tijd van de voorstelling vind je rechts onderaan op dit ticket. Het e-ticket kan gescand worden vanaf jouwsmartphone, je hoeft het ticket niet te printen. Het belangrijkste is dat de QR code duidelijk is, deze code kan slechts éénmaal worden gescand.

Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisatie via tickets@ifikz.nl.

 

Adressen locaties IFIKZ

Film: de Schoolmeester
De Fabriek

Jan Sijbrandsteeg 12,  Zaandam

 

Theatervoorstelling: KRUIT
Het HEM 

Warmperserij 1, Zaandam

 

Toegang minder validen

IFIKZ doet er alles aan om ook voor minder validen toegankelijk te zijn. De locaties worden gekozen zodat minder validen naar binnen kunnen. Wil je een programmaonderdeel bezoeken en heb je vragen over de toegankelijkheid? Neemt dan contact op met de organisatie via info@ifikz.nl.

 Contact

Voor meer informatie of contact, kun je mailen naar: info@ifikz.nl.

bezoekersinfo