Bezoekersinformatie

Tickets

Je hebt een ticket nodig voor het bezoek aan de theatervoorstelling en het filmfestival. De Buitenexpositie: 450 jaar Zaanse industrie is gratis te bezoeken. Het e-ticket kun je boeken via de site op desbetreffende pagina van het programmaonderdeel. Getoonde prijzen zijn exclusief eventuele betaalkosten (€0.79 per iDeal transactie en 4.9% per transactie voor overige betaalmethoden) en exclusief kosten van ticketgarantie (per transactie) indien van toepassing. Deze worden later in het bestelproces toegevoegd.

Het e-ticket is jouw toegangsbewijs voor de door jou geboekte voorstelling. De datum en tijd van de voorstelling vind je rechts onderaan op dit ticket. Het e-ticket kan gescand worden vanaf jouwsmartphone, je hoeft het ticket niet te printen. Het belangrijkste is dat de QR code duidelijk is, deze code kan slechts éénmaal worden gescand.

Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisatie via tickets@ifikz.nl.

 

Corona maatregelen

Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Om dit te kunnen waarborgen hebben wij een aantal maatregelen genomen. We vragen je om je contactgegevens in te vullen bij het kopen van een ticket. Deze gegevens worden gebruik ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting.

Voor toegang tot de voorstelling zullen wij je een aantal gezondheidscontrolevragen stellen m.b.t. het Coronavirus (COVID-19). Mocht je niet aan de benodigde antwoorden kunnen voldoen, dan kunnen wij je, om veiligheidsredenen, helaas geen toegang verlengen tot de voorstelling. Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM. Kosten worden niet geretourneerd. Mocht je (of je huisgenoot) klachten hebben als verkoudheid, hoesten, koorts, keelpijn of positief getest zijn op het Coronavirus, blijf dan thuis.

We hanteren op de evenementenlocaties de geldende 1,5 meter afstand, schoonmaak en hygiëne maatregelen. Op beide locaties zit je met maximaal twee personen naast elkaar of zit je alleen.. Om de verkeersstromen rond in- en uitgang en sanitaire voorzieningen goed van elkaar te scheiden is het maximaal aantal personen per locatie aangepast naar de RIVM richtlijnen. Daarnaast vragen we je de volgroutes te volgen zoals aangegeven. Uiteraard is het belangrijk om je altijd aan de algemene regels van het RIVM te houden en te luisteren naar de instructies van onze medewerkers.

 

Adressen locaties IFIKZ

Theatervoorstelling Don Qu
Don Quichot aan de Zaan
Doopsgezinde Vermaning
Westzijde 82, Zaandam

Filmfestival:
Zaanse Industrie toen en nu
De Stoomhal 
Pakhuisplein 44,  Wormer

Buitenexpositie:
Iconen van de Zaanse Industrie


Eten en drinken

Theatervoorstelling Don Qu – Don Quichot aan de Zaan Wil je na afloop nog een drank je doen bij Verrassing aan de Zaan dan is dat uiteraard mogelijk, vooraf reserveren is verplicht. Dit kan via de website https://verrassingaandezaan.nl/contact/ of telefonisch via 075 617 6481. 

Filmfestival: Zaanse Industrie toen en nu Je e-ticket is je toegangsbewijs voor het Filmfestival – Zaanse Industrie toen en nu in De Stoomhal te Wormer inclusief één consumptie voorafgaande aan de filmvoorstelling. De zaal is een half uur voor aanvang open. Kom op tijd, maar nier eerder dan een half uur voor de aanvangstijd. Na afloop is er helaas geen mogelijkheid om nog een consumptie te nuttigen, we vragen je meteen de locatie te verlaten.

 

Bereikbaarheid

Theatervoorstelling Don Qu – Don Quichot aan de Zaan

Filmfestival: Zaanse Industrie toen en nu De Stoomhal hoort bij Pakhuis Hollandia. De voormalig Rijstpellerij is gelegen aan de Zaan. Het Pakhuis is binnen 20 minuten te bereiken vanaf de Ring Amsterdam. De Stoomhal is te bereiken met de trein. Station Wormerveer en dan nog 4 min. lopen langs werelderfgoed de Zaanwand. (Westzijde 82, Zaandam)

 

Toegang minder validen

IFIKZ doet er alles aan om ook voor minder validen toegankelijk te zijn. De locaties worden gekozen zodat minder validen naar binnen kunnen. Wil je een programmaonderdeel bezoeken en heb je vragen over de toegankelijkheid? Neemt dan contact op met de organisatie via info@ifikz.nl.

 

Contact

Voor meer informatie of contact, kun je mailen naar: info@ifikz.nl.

bezoekersinfo